23948sdkhjf

Supermarkeder skærer 15.000 ton af årligt madspild

Dagligvarebranchen sætter nu konkrete mål på reduktion af madspild.
Dansk Supermarked og Coop sætter nu helt konkrete mål på, hvor meget de vil reducere deres madspild, og blandt købmændene har blandt andre Rema 1000 længe gjort en aktiv indsats for at kassere færre fødevarer. Det skriver Dansk Handelsblad.

Dansk Supermarked har indført et nyt it-system, SAP, og har med systemet fået et styringsværktøj til at sætte kontant ind, hvor der sker madspild. Koncernen arbejder med madspild fra indkøb til salg og indfører nu et mål om at sænke madspildet med 15 procent.

- Vi identificerer i fællesskab de områder, der giver anledning til madspild. Viser det sig, at en kategori giver spild, fordi der er bestilt for store mængder varer hjem, så er det et problem, der løses sammen med Indkøb, som kan regulere det, siger Tore Nederland, driftschef i Føtex og en af primus motorerne i reduktion af madspild i Dansk Supermarked.

Læs mere i Dansk Handelsblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188